П`ятниця, 19.04.2024, 11:06

Собківський НВК - Вперед за знаннями!!!

Меню сайту
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Який шоколад ви любите
Всього відповідей: 9
Міні-чат
200
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Січень » 30 » «Захист інформаційного суверенітету України та інформаційна безпека дітей та молоді»
19:41
«Захист інформаційного суверенітету України та інформаційна безпека дітей та молоді»

            Собківський НВК – це один із закладів району, у якому педагоги та учні відстоюють чітку громадянську позицію та наполегливо працюють над свідомим розвитком особистості. Тому не дивно, що цьогоріч педагогами нашого навчального закладу була впроваджена масова робота із використанням різноманітних освітніх технологій для поширення ідеї «Україна – моя вільна країна». Кожного дня, розпочинаючи уроки, вчителі закликають учнів до поваги до рідної землі, патріотизму та абсолютної самовідданості не лише на словах, а й у вчинках, що досить тішить. Вчитель фізичної культури Аркуша Анатолій Олексійович, який запропонував розпочинати та закінчувати уроки фізичної культури із рівняння на прапор та виконання державного гімну України став ледве не місцевою легендою та авторитетом, а гімн у виконанні учнів 8 класу стає відлунням української віри у світле майбутнє. Вчитель початкових класів, класний керівник 1 класу, Радавська Олена Миколаївна, разом із учнями запалюють свічку пам’яті, а Устенко Ліда Петрівна запропонувала учням 3 класу різноманітні флешмоби на тему вільної та єдиної України.

Так протягом першого місяця навчання педагогічним колективом були здійснені наступні заходи, які спрямовані на популяризацію української культури та свідомості.

  1.  Кузьменко В.О. провела флешмоб «Україна єдина!»,
  2.  Устенко Л.П. провела акцію «Україна в моєму серці»,
  3.  Пічкур І.Д. провела опитування «Моя Батьківщина Україна»,
  4. Швець В.В. провела засідання круглого столу «Народний рух»: ретроспектива у майбутнє,
  5. Швець В.В. провела акцію «Свято миру на Вкраїні», в якій взяли участь усі учні школи,
  6. Черній С.Б., Швець В.В. стали керівниками колективної роботи від учнів Собківського НВК для участі в марафоні від Міжнародної громадянської організації «Назустріч мрії» (колективна робота на марафон «Діти за мир, за єдину Україну», м.Київ ),
  7. Оріховська Я.П. провела конференцію «Інформаційна атака – джерела вирішення проблеми», в якій дала поради із грамотного використання Інтернет ресурсів та посилань, аби не стати заручником інформаційної атаки.
  8. Скрипка Н.І., вихователь дитячого підрозділу, та Орлова О.М., музичний керівник, підготували інсценізацію на тему патріотичності та відданості державі.

Окрім того у навчальному закладі розробляють проект картини миру, яку планують зробити до кінця осінніх канікул. 

            Таким чином, учнівсько-педагогічний колектив Собківського НВК докладає масу зусиль для того, аби нівелювати хвилею тривожності, яка масово заполоняє свідомість українців. Ми створюємо усі можливі умови для того, аби навчальний процес ставав цікавим та неповторним.

Слава Україні!

Переглядів: 439 | Додав: Українка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]