П`ятниця, 19.04.2024, 17:28

Собківський НВК - Вперед за знаннями!!!

Меню сайту
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Якою рукою краще розмішувати чай
Всього відповідей: 1
Міні-чат
200
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Січень » 30 » Впровадження національно-патріотичного виховання
19:01
Впровадження національно-патріотичного виховання

В умовах формування нової свідомості українського народу, виховання моральних, національно-патріотичних якостей вихованців стає не лише невід’ємною складовою навчально-виховного процесу, а й наскрізним бажанням самих вихованців та представників педагогічного колективу зробити корисну дію на підтримку української єдності та патріотичної думки.

Так, навчальний процес у Собківському навчально-виховному комплексі не просто розпочався із прибраного в стилі української символіки шкільного подвір’я (калини та імпровізованих прапорів, які були зроблені зі стрічок), а з глибокого переконання вчителів у необхідності підтримувати дух українства.

         Кожного дня, розпочинаючи уроки, вчителі закликають учнів до поваги до рідної землі, патріотизму та абсолютної самовідданості.

         Так, вчителем фізичної культури Аркушою Анатолієм Олексійовичем, було запропоновано розпочинати та закінчувати уроки фізичної культури із рівняння на прапор та виконання державного гімну України. Вчитель початкових класів, класний керівник 1 класу, Радавська Олена Миколаївна, разом із учнями запалюють свічку пам’яті, а Устенко Ліда Петрівна запропонувала учням 3 класу різноманітні флешмоби на тему вільної та єдиної України.

Вчителі-предметники задають міні-завдання для учнів на теми єдності, щоб ті могли проявляти глибокий патріотизм та гордість за Україну (Кузьменко В.О. провела флешмоб «Україна єдина!», Устенко Л.П. провела акцію «Україна в моєму серці», Пічкур І.Д. провела опитування «Моя Батьківщина Україна»).

У кожному класі встановлені куточки з українською символікою а на першому поверсі вже давно встановлений флагшток та куточок із символікою біля якого щопонеділка відбуваються святкові та тематичні лінійки. У дворі школи встановлений флагшток і синьо-жовтий прапор майоріє кожного дня для учнів та гостей НВК. Тож ми з впевненістю можемо стверджувати у глибокій патріотичності та самовідданості педагогів Собківського НВК.

Слава Україні!

Героям слава!

Переглядів: 309 | Додав: Українка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]